facebook-script

Sopsortering

Visar 1-5 av 5 objekt

På Watertrade säljer vi ett stort utbud av smarta utdragbara kärl som kan användas för sopsortering. Vi har både mindre soptunna med sortering, som passar till GROHE Blue Home och GROHE Red. Du hittar även större papperskorgar i butiken som passar till bland annat GROHE Blue Professional. Vår soptunna är monterad på golvet och är indelad i fack, vilket gör den otrolig praktisk. Om du har frågor om någon av våra produkter, vänligen kontakta oss på support@watertrade.se. Vi svarar alltid inom 24 timmar.

Köp ett sopkärl med sortering

Här hittar du ett brett utbud av smarta och praktiska sopkärl som gör det mycket enklare att sortera avfallet i en hektisk vardag. Det som gör just dessa kärl extra smarta är att de är gjorda för att passa under diskhon tillsammans med din GROHE Blue eller GROHE Red.

Vi har utdragbara kärl som passar både GROHE Blue Pro och GROHE Blue Home. Inte nog med det, sopkärlen är redan perfekta för sopsortering och får plats under diskhon, tillsammans med din GROHE Red eller Blue. Sopkärlens utdrag är utformade så att kärlen kan dras ut helt och stängas igen med en soft-close-effekt. Med dessa rymliga utdragbara sopkärl blir det mycket enklare.

Hitta även andra tillbehör till GROHE-system

På Watertrade är det vårt uppdrag att erbjuda alla de bästa GROHE-produkterna, tillbehören och reservdelarna till de bästa priserna. Vi har därför alltid ett stort lager av alla GROHE:s favoritprodukter.

Dessutom har vi också specialiserat oss på att sälja och byta CO2-flaskor. Flaskorna kan givetvis användas tillsammans med GROHE Blue-system, men även till din sodastream, Quooker m.m. Om du vill köpa CO2 till din Quooker har vi ett bra erbjudande på 3 x 2 kg CO2 och en CO2-regulator. Med detta startset kan du enkelt och billigt byta ut de dyrare 425 g CO2-flaskorna till Quooker Cube mot våra billiga CO2-flaskor. Oavsett om du beställer en ny soptunna på vår sida, CO2-flaskor eller något helt annat så kan du vara säker på att få dina varor levererade blixtsnabbt. Vi levererar alltid inom 1-2 dagar.

Inget konto? Skapa en här