facebook-script

Guide för att beställa CO2-påfyllning

Om du köper CO2-flaskor för första gången skal du köpa vårt CO2-startkit. Här betalar du både för flaskorna och själva innehållet.

Framöver kan du använda dig av vårt refillpaket, du ska bara se till att returnera de tomma flaskorna.

Vi skickar nya flaskor till dig inklusive en returetikett för att skicka tillbaka dina tomma flaskor. Du betalar med andra ord bara för själva Co2-innehållet då du utbyter dina tomma Co2-flaskor.

VIKTIG INFORMATION! Om du köper vårt CO2-refillpaket, ska du vara uppmärksam på att vi reserverar det fulla beloppet för ett startkit, vilket representerar både flaskorna och innehållet pris. Om du returnerar dina tomma CO2-flaskor inom 14 dagar, kommer vi bara att dra det reserverade beloppet för flaskornas innehåll – de resterande reserverade beloppet för flaskorna kommer friges och blir aldrig draget.

Om du inte returnerar dina tomma flaskor, kommer det hela reserverade beloppet naturligtvis at debiteras.

Är du osäker på vilka flaskor du ska beställa eller hur du ska beställa? Kontakta då vår kundtjänst så guidar de dig förmodligen.

Kontakta oss

Hjälp & vanliga frågor

Hur man byter CO2-flaska

När du köper refillpaketet, har du 14 dagar på dig från leveransen av de fulla flaskorna till att skicka dina tomma flaskor i retur.

Det är gratis när du använder den medföljda returetiketten och lämnar in paketet hos en DHL depå eller paketshop.

Returnerar du inte flaskorna inom tidsramen, debiteras beloppet för flaskorna.

Kontakta oss om du har några utmaningar när det gäller att returnera flaskorna i tid.

Alla orders beställda innan kl. 12.00 skickas samma dag, med leverering till DHL paketshop.

Vi erbjuder även andra leveransmetoder och de framgår vid utcheckning.

Vi förbehåller oss rätten till leveransfel hos våra leverantörer eller andra faktorer som kan ge förlängd leveranstid.

Ja, det är gratis returfrakt via DHL paketshop på alla våra Co2-flaskor.

Det är för att säkerställa att vi får betalt för flaskorna om du inte returnerar de tomma flaskorna vid refillköp. Därför reserverar vi den ytterligare kostanden för själva flaskan. Det gör det också smidigt för dig, om du har beställt refillpaketet även fast du inte har några tomma flaskor. (Om du har beställ refillpaketet istället för startkitet behöver du alltså inte göra något).

Vi värdesätter naturligtvis att du beställer korrekt produkt från början – omvänt ska du naturligtvis inte straffas om det skulle ske ett fel.

Du returnerar flaskorna i samma låda som du mottog de fyllda flaskorna i. Våra 2 samt 3.75 kg Co2-flaskor levereras i en låda som är redo för returnering. Du ska endast följa instruktionerna som följer med, sätta returetiketten på lådan och avleverera den i en DHL paketshop.

Med Grohes 425 gram flaskor, följer det både med en etikett och instruktioner. Du ska INTE använda returmetoden via UPS då den går direkt till Grohe och inte till oss. Det betyder att du inte får tillbaka dina pengar eftersom Watertrade inte mottager lådan i retur.

– Vi har valt att erbjuda returnering via DHL då de har otroligt många platser för avlämning i Sverige och vi vill gärna erbjuda en så bra möjligheter för avlämning som möjligt. Därutöver erbjuder vi ett stort urval av levereringsmetoder, så att du kan få dit paket levererat så nära dig som möjligt, hemleverans, eller till arbetsplatsen, valet är ditt.

Vi rekommenderar dig att alltid ha 1 fylld flaska hemma medan nya är på väg. Detta för att undgå att du får slut på Co2.

Om du använder Grohes vattensystem med 425 gram Co2-flaska, är det alltid en flaska med till själva systemet. Du kan därför enkelt beställa startpaketet med 4 Co2-flaskor, så du har 5 totalt och därför alltid har en fylld därhemma.

Vid beställning av 2 kg samt 3.75 kg flaskor levereras flaskorna i paket om 2. För att konstant ha en flaska hemma rekommenderar vi att du beställer två lådor med 2 Co2-flaskor i var, så du alltid har Co2 tillgängligt. Alternativt kan det beställas en extra flaska separat.

Naturligtvis. Vi kommer senare att med möjligheten för att leverera halvpallar till de kunder som har stor förbrukning, samt möjlighet för fakturabetalning. .

Det är för tillfället inte möjligt.

Tyvärr nej. Antalet ska stämma överens med vad som är beställt, annars vill returemballaget inte räcka till.

Försök inte att få in fler flaskor i emballaget eller tejpa utanpå.

Vi kan återköpa och betala ut pengar för tomma flaskor.

Vi skickar en returetikett som du kan sätta på lådan för returnering, så returfrakten inte kostar dig något.

Slutligen drar vi av 30% av flaskans pris. Vid 3.75 kg flaskor är priset 800 kr. för flaskan, och dit returbelopp kommer då bli 560 kr.

Ja, bara kontakta oss inom vårt chat- eller kontaktformulär

CO2 startpaket

Beställ ett av våra startpaket om det är första gången du beställer CO2. Du kan välja mellan 425 g, 2 kg och 3,75 kg flaskor.

425 gram

2 kg

3.75 kg

CO2 refill

Beställ CO2-påfyllning om du redan har använda/tömma CO2-flaskor.

425 gram

2 kg

3.75 kg

Inget konto? Skapa en här