Grohe Red

Det finns 30 produkter.

Visar 1-30 av 30 objekt

GROHE Red: Kokhett vatten direkt ur kranen

GROHE Red är en på många sätt revolutionerande produkt. Den gör det möjligt att få kokhett vatten i 100 grader Celsius; direkt ur kranen. Men var är det bra för? Och hur fungerar det? Låt oss ta en närmare titt på den smarta prylen som såväl effektiviserat matlagning som gett otaliga personer mer tid över till det som är viktigt i livet.

Kokande vatten är ett måste

Att ha tillgång till kokande vatten är ett måste. Det är en förutsättning för att man ska kunna koka pasta, te, ägg, nudlar, soppa, göra saker rena och mycket mer. Men vattnets magiska kokpunkt vid 100 grader Celsius är inte alltid så enkel att nå. I många fall är det lite för tidskrävande. Traditionellt sett så har man haft att välja mellan en vattenkokare eller att helt enkelt använda kastrull och spishäll eller värmeplatta. Även om båda har sina fördelar så har de som gemensamt att de är ganska ineffektiva såväl resurs- som tidsmässigt. Vi kan nog alla komma ihåg åtminstone några av de gånger vi väntat på att vattnet ska bli tillräckligt hett för att användas.

Nu finns det ett enklare sätt. Med GROHE Red så får du tillgång till kokande vatten direkt ur din egen kran. Med hjälp av en särskild säkerhetsknapp så är kokhett vatten aldrig längre bort än ett enkelt knapptryck. Det både sparar tid och skapar ett säkrare sätt att alltid kunna få riktigt hett vatten utan att behöva vänta. Men hur fungerar det egentligen? Vi har kikat närmare på GROHE RED och vad denna unika lösning kan göra för dig och ditt kök.

Direktverkande aggregat och vattenberedare

GROHE Red består av en särskild kran, ett direktvärmande värmeaggregat och en smidig vattenberedare som monteras under diskhon. Tack vare kapacitet på endera 3 eller 5.5 liter vatten så behöver man aldrig oroa sig för att det kokande vattnet ska ta slut. Då den drivs av elektricitet så håller den även hög nivå av säkerhet och med en kapacitet på 2100 watt så är den samtidigt oerhört effektiv. Vad detta betyder är att du när som helst har tillgång till kokande vatten att hjälpa dig i matlagningen eller när du känner för en kopp te. Att behöva vänta på riktigt hett vatten blir ett minne blott.

Många valmöjligheter

Även om effektivitet är två viktiga saker när det kommer till GROHE Red, så är design och funktionalitet långt ifrån bortglömda. Med ett urval av olika kranar så kan du själv välja den uppsättning som bäst passar diskon i ditt hushåll, och som motsvarar dina egna estetiska preferenser. Alla kranar är så klart ytbehandlade och precis lika pålitliga som din befintliga.

De som har valt att testa GROHE Red har i många fall blivit väldigt förvånade över vilken enkel, smidig och säker lösning det är. Ta chansen att effektivisera ditt kök och ge dig själv möjligheten att få kokande vatten precis när du behöver det som mest. Och få mer tid över till det du själv tycker är viktigt.