facebook-script
Visar 1-10 av 10 objekt

Om du har en GROHE Blue kran hemma eller på jobbet vet du att det krävs CO2 flaskor för att få läckert bubbelvatten i kranen.

Det är dock både dyrt och resurskrävande om man måste köpa påfyllning CO2 varje gång de gamla flaskorna får slut på CO2. Det är därför som vi på Watertrade erbjuder enkelt kolsyrepatron refill med vårt kolsyra påfyllning. Beställ dina flaskor innan kl. 12 idag och få dem imorgon. Vi skickar alltid dina varor inom 24 timmar. Spara pengar och resurser med vår smarta kolsyrepatron refill. 

425 gram

Visar 1-10 av 10 objekt

2 kg

Visar 1-10 av 10 objekt

3.75 kg

Visar 1-10 av 10 objekt

Läs hur kolsyra påfyllning går till

Vi garanterar att det är både enkelt och snabbt med CO2/kolsyrepatron refill hos Watertrade. Du bör dock vara uppmärksam på om det är GROHE Blue kolsyra du behöver byta.

Har du CO2 flaskor från ett annat märke och vill använda vår kolsyra påfyllning?

Tveka då inte att kontakta oss så hittar vi en lösning så att du också kan dra nytta av vår förmånliga bytestjänst. När du ska byta CO2-flaskor hos oss behöver du bara gå in och beställa samma antal CO2-flaskor som du redan har, och flaskor i samma storlek som de du behöver byta.

Du kan hitta CO2-flaskor i tre olika storlekar hos Watertrade; 425 g CO2-flaskor, 2 kg CO2-flaskor och 3,75 kg CO2-flaskor. När du beställer CO2 refill skickar vi dina nya flaskor till dig inom 24 timmar. Om detta är din första beställning kan du köpa ett av våra startset här.

Observera att när du köper ersättningsflaskor reserverar vi ett belopp på ditt kort som pant för de flaskor som du ska skicka tillbaka till oss. Detta belopp kommer dock att annulleras så snart vi har mottagit dina returnerade flaskor.

Allt du behöver göra för att returnera dina flaskor är att tömma paketet som du har fått med nya flaskor. I paketet med dina nya CO2-flaskor hittar du en betald retursedel. Du lägger därefter de tomma flaskor i paketet, sätter på den förbetalda retursedeln och lämnar in paketet hos din närmaste DHL-butik. Se vår videoguide om hur du byter dina GROHE CO2-flaskor här.

Spara pengar på påfyllning av dina CO2 flaskor

Det är inte bara enkelt och smart att använda vår CO2 flaskbytestjänst / kolsyra påfyllning, det är faktiskt också lönsamt för plånboken. Genom att byta dina CO2-flaskor, istället för att köpa nya flaskor varje gång CO2-patronerna tar slut, betalar du bara för innehållet i flaskan. Du slipper därmed alla kostnader för själva CO2-behållaren.

Om du köper ett av våra startset bör du vara uppmärksam på att vi reserverar hela beloppet, för både innehåll och flaska, tills du lämnar tillbaka den tomma flaskan. När du skickar tillbaka de tomma flaskorna drar vi av beloppet för innehållet i flaskorna. Priset för själva flaskorna kommer alltså aldrig att dras av, det reserveras endast på ditt konto. Om du inte byter dina tomma flaskor drar vi självklart hela beloppet för både flaskor och innehåll.

Om du har några frågor om vår bytestjänst kan du se vanliga frågor och våra svar här. Om du inte hittar svar på din fråga, tveka inte att kontakta oss. Du kan alltid skicka ett mejl till oss eller kontakta oss via vårt kontaktformulär, vi svarar alltid inom 12-24 timmar.

Skydda miljön genom kolsyrepatron refill

Det finns många fördelar med att använda vår bytestjänst. För det första finns det mycket pengar att spara genom att byta ut eller fylla på dina CO2-flaskor. Det blir också enklare då du bara skickar iväg dina tomma flaskor i samma låda som du tar emot de nya flaskor i. På så sätt behöver du inte oroa dig för hur du blir av med alla dina tomma CO2-flaskor då du inte behöver göra dig av med dem eller återvinna dem på en sopsorteringscentral.

Om allt detta inte är skäl nog att börja fylla på dina CO2-flaskor, istället för att köpa nya, så finns det som tur är flera goda skäl. En av dem är miljön. För att inte förbruka mer resurser än vad som är nödvändigt är det en fördel att återvinna så mycket som möjligt. Detta gäller särskilt CO2-patroner som kräver många resurser att producera. Du skyddar inte bara miljön genom att använda påfyllningsbara flaskor, en GROHE Blue-kran är också ett steg i rätt riktning. En GROHE-kran kan avsevärt minska förbrukningen av burkar och flaskor, både för företag och i hemmet. När du kan få utsökt bubbelvatten direkt från kranen behöver du inte längre köpa burkar och flaskor med kolsyrat vatten.

Se våra tillbehör och reservdelar för GROHE CO2-påfyllning

Om du behöver tillbehör eller reservdelar till dina CO2-flaskor kan du kolla in vårt stora utbud. Här hittar du allt från rengöringspatroner till rengöring av ditt filter, adaptrar, CO2-regulatorer, handtag, fördelarbitar, sopsortering och mycket mer.

Vi säljer sopkärl som passar GROHE Blue Home, GROHE Professional och GROHE Red i storlekarna M och L.

Kom ihåg att även kolla in vårt utbud av filter. Vi säljer vattenfilter i alla storlekar. Med ett vattenfilter kan du omedelbart förvandla vanligt kranvatten till välsmakande bordsvatten. Men det förbättrar inte bara smaken – alla oönskade ämnen filtreras också bort. Tungmetaller och även de finaste partiklarna filtreras bort, till exempel med ett GROHE Red/Blue-filter. Filter finns i storlekarna S, M och L och de kommer även att minska kalkhalten i ditt vatten.

Få svar på alla dina frågor om CO2-påfyllning

Om du inte har kunnat hitta svar på dina frågor om vår påfyllningstjänst av GROHE CO2-flaskor, är vi naturligtvis redo att svara på dina frågor. Vi är alltid redo live i chatten alla vardagar mellan 9-16. Där gör vi vårt bästa för att guida dig.

Du är också välkommen att ringa oss på: 70605313, skicka ett mejl till support@watertrade.se eller kontakta oss via vårt kontaktformulär. Vi svarar alltid på alla förfrågningar inom 12-24 timmar.

Om du inte har några frågor kan du beställa dina CO2-flaskor idag och få dem inom 1-2 dagar. Beställer du innan kl. 12 idag får du produkterna redan imorgon. Vi levererar direkt till din närmaste DHL-butik. Du kan även välja att få paketet levererat direkt till din företagsadress eller hemadress. Det blir knappast lättare än så.

Inget konto? Skapa en här