facebook-script
Visar 1-13 av 13 objekt

Watertrade säljer CO2 flaskor till de bästa priserna. Hos oss kan du köpa CO2 flaska till GROHE Blue kolsyra men våra CO2 patroner kan även användas i din sodastream m.m. Vi ser till att du alltid har färskt mousserande vatten som är redo att drickas.

Du hittar ett brett utbud av kolsyrepatroner i vårt sortiment. Vi säljer både mindre 425 g CO2-flaskor, 2 kg CO2 flaska och 3,75 kg CO2 flaske. Här är du alltid garanterad de bästa priserna. Om du har några frågor om våra produkter, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

425 gram

Visar 1-13 av 13 objekt

2 kg

Visar 1-13 av 13 objekt

3.75 kg

Visar 1-13 av 13 objekt

Kæmpe køb

Visar 1-13 av 13 objekt

Få kolsyrat vatten i kranen med CO2 flaska

Köp dina CO2-flaskor från Watertrade. Här hittar du ett stort utbud av CO2-flaskor av bra kvalitet. När du köper dina GROHE CO2-flaskor från oss kan du även använda vår förmånliga bytestjänst där du får kolsyra påfyllning.

Vi har CO2-flaskor i flera olika storlekar så att du ska kunna hitta exakt den storlek som passar ditt GROHE-system, sodastream, fatölssystem m.m. Du hittar 425 g CO2-flaskor, 2 kg CO2-flaskor och 3,75 kg-flaskor. Du kan köpa flaskorna i förpackningar med flera stycken för ett extra förmånligt pris.

Om du har några frågor om vilken CO2 flaska som passar dina behov, tveka inte att kontakta oss. Våra kompetenta medarbetare är alltid redo att ge dig råd om vilka flaskor som matchar dina behov.

Konvertera koldioxid till kolsyra med CO2 flaskor

I dagligt tal kallas koldioxid (CO2) i vatten för kolsyra. Kolsyra är en kemisk förening som innehåller gasen koldioxid. Kolsyra bildas när koldioxid reagerar med en vattenlösning. När drycker med kolsyra produceras, såsom läsk, mineralvatten, etc., pressas koldioxid under högt tryck in i vattenlösningen. Det är därför som det är möjligt att producera läckra kolsyrebubblor med CO2-flaskor då de pressas under högt tryck.

Du kan använda CO2 flaskor till ditt GROHE Blue-system så att du alltid kan ta ett glas iskallt bubbelvatten. Våra CO2-flaskor är dock även till för dig som saknar CO2-patroner till din sodastream, har hyrt ett fatölssystem till helgens fest eller något helt annat.

Få de bästa priserna på GROHE CO2 flaskor för kolsyrat vatten

På Watertrade har vi många års erfarenhet av att leverera vattenlösningar till både privat- och företagskunder. Vi erbjuder även byte av tomma CO2-flaskor. Du kan få CO2-flaskor från 299 Kr./styck från oss. Det går dessutom att spara pengar med våra förmånliga volymrabatter

Vi har ett stort utbud av CO2-flaskor i olika storlekar, så du kommer alltid att kunna hitta en CO2 flaska som passar just dina behov. Om du är osäker på vilka CO2-flaskor du ska köpa så hjälper vi dig att välja rätt. Med vår breda kompetens och vårt enorma produktutbud kan du vara säker på att du hittar precis det du saknar i vår webbshop.

Använd CO2-flaskor för GROHE Blue-system

Hos Watertrade kan du inte bara köpa CO2-flaskor, du kan även köpa vattensystem som kan användas tillsammans med CO2-flaskorna. Du kan köpa både GROHE Blue Home och GROHE Blue Pro från oss.

Vi rekommenderar generellt GROHE Blue Home för hushåll med upp till fyra personer. GROHE Blue Pro rekommenderar vi för arbetsplatser och hushåll med fler än fyra personer. Båda systemen är designade för att passa olika typer av filter och CO2-flaskor. Anslut bara systemet till GROHE Blue-kranen så att du kan få kallt och kolsyrat vatten direkt från kranen. Du kan till och med välja hur mycket kolsyra du vill ha i vattnet.

Du kan använda de mindre CO2-flaskorna för GROHE Blue Home-systemet, medan de större CO2-flaskorna passar GROHE Blue Pro-systemet. Våra CO2-flaskor fungerar även till andra installationer, som till exempel Quooker, sodastreams, etc.

Få CO2-flaskor levererade direkt till din dörr

Beställ dina CO2-flaskor från Watertrade och få dem levererade direkt till din dörr. Beställer du dina CO2-flaskor innan kl. 12 får du dem redan nästa arbetsdag. Har du helt slut på CO2 behöver du inte vänta länge på att få bubblande kolsyrat vatten i kranen igen.

Vi har flaskor i alla storlekar från 425 g till 3,75 kg. Det finns GROHE CO2-flaskor för alla behov och varje hushåll i vårt sortiment med CO2-flaskor. Om du gillar kolsyrat vatten från GROHE rekommenderar vi att du beställer våra stora GROHE CO2-flaskor – då räcker påfyllningen längre, och du kan njuta av ditt GROHE-bubbelvatten längre.

Kontakta oss med frågor om CO2-flaskor

Har du frågor om våra CO2-flaskor och hur du enkelt och billigt kan få mineralvatten direkt från kranen, tveka då inte att kontakta oss. Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till och guida dig.

Du kan kontakta oss med alla frågor om våra produkter på support@watertrade.se. Vi svarar på alla förfrågningar inom 12-24 timmar.

Inget konto? Skapa en här