facebook-script

GROHE Red reservdelar

Visar 1-25 av 25 objekt

Köp GROHE Red reservdelar här. Du hittar allt från drypkoppar, GROHE Red boiler, fördelare och mycket mer. Vilka reservdelar du än behöver kan du hitta dem hos oss på Watertrade. Vi strävar efter att vara din föredragna återförsäljare av GROHE-reservdelar, därför erbjuder vi ett stort produktutbud, bra priser och blixtsnabb leverans. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst med frågor om produkter och reservdelar. Skriv ett mejl till support@watertrade.se. Vi svarar alltid inom 12 till 24 timmar.

Få alla GROHE Red reservdelar du behöver

Watertrade har vi samlat det bästa utbudet av GROHE-produkter. Nedan hittar du bl.a. reservdelar till GROHE Red. Vi har även ett stort urval av reservdelar till GROHE Blue.

Även om GROHE kännetecknas av sin fantastiska kvalitet så kommer du behöva byta ut vissa delar efter flera års användning. Lyckligtvis behöver inte reservdelar till GROHE Red vara dyra. Vi erbjuder både GROHE Red panna, GROHE fördelarbitar, luftare och mycket mer till de bästa priserna. Du hittar givetvis även GROHE Red kranar i butiken, inklusive mono- och duokranar.

Köp en ny GROHE Red panna

Hos Watertrade kan du köpa alla delar separat. Om du behöver byta ut din GROHE Red-panna kan vi göra det också. GROHE Red-pannan finns i två olika storlekar, och du hittar båda två här i butiken.

Du kan välja mellan GROHE Red panna i storleken M och storleken L. M-pannan kan ge dig upp till 3 liter kokande vatten på en gång, och är 37 cm hög. L-pannan kan ge upp till 5,5 liter kokande vatten åt gången. Om du behöver använda stora mängder kokande vatten åt gången är L-pannan därför det rätta valet för dig. Denna är dock såklart något större för att rymma de många literna vatten, och mäter 49 cm i höjden. Båda pannorna har samma diameter på 21 centimeter.

Få svar på frågor om GROHE Red reservdelar

Om du är osäker på vilka reservdelar du behöver till din GROHE Red kran eller panna, vänligen kontakta oss. På Watertrade har vi många års erfarenhet av GROHE-produkter och vi är alltid redo att hjälpa dig hitta exakt de reservdelar du behöver.

Det kan vara allt från en ny droppkopp till en GROHE Red blandarventil. Vi strävar efter att alltid ha lagret fyllt med alla reservdelar till GROHE Red pannor och kranar. Beställer du dina varor innan kl. 12 idag så får du dem redan imorgon.

Om du letar efter en specifik reservdel som du inte kan hitta, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi kan när som helst kontaktas på mejl support@watertrade.se, och vi svarar alltid inom 12-24 timmar.

Inget konto? Skapa en här