facebook-script
Visar 1-17 av 17 objekt

Behöver du byta delar på ditt GROHE Blue system? Då har du kommit rätt. På Watertrade säljer vi ett stort urval av GROHE reservdelar. Du hittar både regulator till CO2, CO2 adapter, tryckindikatorer, kylaggregat och mycket mer. Om du är osäker på vilka delar du ska köpa, tveka inte att kontakta oss.

Sensia Arena

Visar 1-17 av 17 objekt

GROHE Blue reservdelar

Visar 1-17 av 17 objekt

Hitta alla GROHE-reservdelar du behöver

Hos Watertrade hittar du alla reservdelar du kan behöva till ditt GROHE-system. Du kan t.ex. få ett stort urval av reservdelar till GROHE kranar. Se reservdelar för GROHE-kopplingar och GROHE-system här. Med vårt urval av reservdelar till GROHE Blue kan du vara säker på att hitta exakt den reservdel du behöver. Om du är osäker på vilken reservdel du saknar, tveka inte att kontakta vår kundtjänst på support@watertrade.se. Här står våra produktexperter redo att hjälpa och guida dig.

Inte nog med att du hittar ett enormt urval av GROHE-reservdelar till de bästa priserna hos Watertrade, du kan även få PriceRunners köpgaranti när du handlar hos oss. Köpgarantin täcker upp till 50 000 Kr. Du kan läsa mer om köpgarantin i våra Köp- och leveransvillkor.

Köp GROHE CO2-regulatoradapter

Om du är i behov av en CO2-regulator eller en CO2-adapter så hittar du den även här på Watertrade. Du kan få GROHE Home CO2-adaptern till de bästa priserna här i butiken. Observera att våra CO2-adaptrar säljs separat. Har du en Quooker hemma men vill köpa CO2 från oss?

Köp då vår smarta CO2-regulator till Quooker Cube.

Håll ditt GROHE-system rent

Utöver vårt stora utbud av reservdelar till GROHE får du även ett brett urval av rengöringsprodukter på Watertrade.dk. Det är viktigt att hålla dina GROHE-system snygga med regelbunden rengöring.

För att rengöra ditt filter på bästa sätt kan du köpa vår GROHE Blue rengöringspatron. Denna rengöringspatron rengör filtret enkelt och effektivt. Det är viktigt att hålla filtret rent så att det fungerar optimalt och renar vattnet på bästa sätt. Dessutom är det såklart också viktigt att du byter filtret regelbundet.

Kom ihåg att även köpa en adapter till din rengöringspatron här. Du kan köpa en GROHE-adapter för rengöringskassetter här.

Den sista produkten som vi vill lyfta fram här är GROHE Clean rengöringsmedel. Du får 500 ml rengöringsmedel med citronsyra i en praktisk sprayflaska. Med detta rengöringsmedel kan du hålla din GROHE-kran kalkfri och skinande ren.

Kontakta oss med frågor om GROHE Blue reservdela

Är du fortfarande osäker på exakt vilka reservdelar du behöver? Tveka då inte att kontakta vår kompetenta kundtjänst.

Vi är alltid redo att vägleda och ge dig råd så att du lägger rätt produkter i korgen. Du kan därför alltid kontakta oss via vårt kontaktformulär här eller på mejl support@watertrade.se. Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Inget konto? Skapa en här