facebook-script
Visar 1-19 av 19 objekt

Få kokande vatten i kranen med GROHE Red. Du använder förmodligen kokande vatten många gånger under dagen utan att ens tänka på det. Men varje gång får man stå och vänta på att vattenkokaren ska koka. Med en GROHE Red kran kan du spara både tid och plats i köket. Du kan välja mellan GROHE Red Mono eller GROHE Red Duo. Mono-kranen är för dig som redan har en kran som du vill behålla, medan Duo-kranen kan ersätta din nuvarande kran.

GROHE Red Duo kran

Visar 1-19 av 19 objekt

Få omedelbart kokande vatten i kranen med GROHE Red

Med GROHE Red får du omedelbart kokande vatten i kranen. Du behöver inte längre stå och fylla på vattenkokaren och vänta på att vattnet ska koka, för att inte tala om den ändlösa avkalkningen. När du har en GROHE Red kran får du en kran för kokande vatten som levererar på bråkdelen av en sekund.

3 fördelar med att ha kokande vatten i kranen

  • Du kan enkelt och snabbt blanchera dina grönsaker med en GROHE kran med kokande vatten. Det är inte bara ett enkelt och snabbt sätt att tillaga grönsaker, du bevarar även grönsakernas färg och näringsämnen när du blancherar dem.
  • Få te och kaffe på ett ögonblick. Med en GROHE Red kran kan du göra te på ett ögonblick, det är lika snabbt och enkelt som att gå ut och ta ett glas vatten.
  • Håll hygienen på topp med enkel och effektiv skållning. När du har en GROHE Red kran får du kokande vatten direkt från kranen – så det är inga problem att hålla hygienen på topp och skålla.
  • Bättre säkerhet mot skållningsolyckor. Kanske tycker du att det låter riskabelt att ha en kran med kokande vatten i. Tänk om du vänder något fel och du eller dina barn skållas? Det behöver du inte vara rädd för! GROHE Red kranarna har ett inbyggt barnlås.

Frigör utrymme på köksbänken med GROHE Red-kranen

Om de ovan nämnda funktionella fördelarna inte räcker för att övertyga dig om att investera i en GROHE Red kokande vattenkran så finns det som tur är fler fördelar. När du skaffar en GROHE Red kran behöver du inte längre att ha en klumpig vattenkokare stående på köksbänken. Inte nog med att du får mer plats för andra saker på köksbänken, ditt kök får också ett mer minimalistiskt och stilrent utseende.

Välj mellan GROHE Red Mono och GROHE Red Duo

När du väl har bestämt dig för att skaffa en GROHE Red-kran behöver du bara ta reda på om du föredrar en Mono-kran eller en Duo-kran . Väljer du en GROHE Red Mono-kran får du en separat kran med kokande vatten som monteras på din befintliga kran. Köper du däremot en GROHE Red Duo-kran får du 2-i-1. Det gör att armaturen både kan ge kokande vatten och samtidigt användas som en vanlig kran. Men oavsett vilken du väljer så får du kokande vatten i kranen.

Välj pannstorlek för GROHE Red kran

Självklart behöver du en panna eller vattenvärmare för att få kokande vatten direkt från kranen. Här erbjuder GROHE två olika storlekar på pannor som du kan välja mellan. Du kan välja mellan en GROHE Red panna i vad vi kallar storleken M och en i storleken L.

M-pannan kan ge dig upp till 3 liter kokande vatten på en gång, och är 37 cm hög. L-pannan kan ge upp till 5,5 liter kokande vatten åt gången. Om du behöver använda stora mängder kokande vatten åt gången är L-pannan därför det rätta valet för dig. Denna är dock såklart något större för att rymma de många literna vatten, och mäter 49 cm på höjden. Båda pannorna har samma diameter på 21 centimeter.

Köp allt till GROHE Red i butiken

På Watertrade strävar vi efter att vara din föredragna GROHE-återförsäljare. Vi erbjuder därför ett brett utbud av tillbehör och reservdelar till GROHE-produkter. Du hittar även nya pannor eller vattenvärmare till din GROHE Red kran här i butiken. Beställer du dina varor innan kl. 12 idag så får du dem redan imorgon.

Om du har några frågor om våra produkter, vilka reservdelar du ska köpa etc., tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Våra produktexperter är alltid redo att hjälpa och guida dig genom ditt köp. Du kan kontakta oss på support@watertrade.se, vi svarar på alla förfrågningar inom 12-24 timmar.

Inget konto? Skapa en här