Grohe Blue Home

Det finns 12 produkter.

Visar 1-12 av 12 objekt

Grohe blue kolsyra

Grohe är ett ledande tyskt företag inom funktion och sanitetsinredning och erbjuder Grohe blue kolsyra. Företaget har länge försett sina kunder med moderna, funktionella och snygga produkter inom allt ifrån kök till badrum. Grohe har flera lösningar för att erbjuda sina kunder smarta lösningar och funktioner i hemmet.

Kolsyrat vatten kan få vilken middag eller vattenpaus som helst att kännas mer exklusiv. Att känna pirrandet i munnen när man dricker ett perfekt kolsyrat glas vatten kan sätta en guldkant på vardagen. Istället för att köpa en flaska vatten till den gäst som gillar vatten med mycket bubblor och en annan flaska till den som föredrar mindre bubblor kan du nu bubbla ditt vatten direkt i hemmet, precis som du och dina gäster vill ha det. En av de hetaste produkterna på marknaden just nu är kolsyrepatronerna från Grohe blue, som hjälper dig att kolsyra ditt vatten, utan att förstöra ditt köks estetik.

Grohe blues kolsyra och dess patroner monteras nämligen till din vattenblandare, så du får tillgång till kolsyrat vatten direkt från kranen. I kranen kan man välja flera olika lägen, stilla vatten, lätt kolsyrat eller mycket kolsyrat beroende på vad du känner för i stunden. Det finns flera kolsyremaskiner tillgängliga på marknaden, men varför köpa en till pryl som ska stå på köksbänken, när du istället kan bygga in den under bänken så du slipper se den?

Grohe Blue Home

Produkten från Grohe rymmer ett helt paket som möjliggör denna smidiga och stilrena lösning i ditt hem. Tack vare Grohe Blue Home eller Pro kan du få filtrerat vatten direkt i kranen. Blandaren är snyggt utformad och har separata ledningar för det filterade och ofilterade vattnet. Dessutom är den vridbar till 150 grader. Du kan välja om du vill ha en blandare med eller utan utdragbar pip. Kolsyreflaskan som används för produkten är stor och kan ge dig upp till 350L kolsyrat vatten. Förutom att blandaren är både snygg och funktionell är detta dessutom ett mer miljövänligt och billigare alternativ än flaskvatten.

Kolsyrepatronerna från Grohe blue går att köpa tillsammans med blandaren i ett kit, färdigt för att monteras. Det går dock också att köpa extra patroner styckvis. Energiförbrukningen för Frohe Blue Home eller Pro beräknas till ca 1,5 kr per dag. Just nu finns kolsyrepatroner från Gohe blue i 4 pack. Varje patron rymmer 425 gram kolsyra, vilket motsvarar 60L kolsyrat bubbelvatten.

En av fördelarna med Grohe blue är att de erbjuder snabb och professionell service. Hjälp går att nå antingen genom ett knapptryck på deras hemsida eller direkt genom deras telefonkundtjänst. På Watertrades hemsida kan du dessutom hitta enkla förklaringsvideos där de visar på ett pedagogiskt sätt hur du monterar apparaten, byter filter eller patron på ett enkelt och smidigt sätt.

Du kan köpa dina produkter direkt på vår hemsida, så levereras produkterna hem till dig inom ett par dagar. Genom att använda dig av Watertrade kommer ditt kök att kännas mer exklusivt och stilrent, samtidigt som du tar del av ett perfekt bubblat, filtrerat vatten direkt från din kran. Watertrade kan få din vardag att bli lite mer festlig.