facebook-script
Visar 1-19 av 19 objekt

Med GROHE Blue Home får du alltid utsökt och filtrerat vatten direkt från kranen. Tråkigt kranvatten förvandlas snabbt till en läcker njutning. Älskar du kolsyrat vatten? Det är inte heller några problem. Du kan välja båda mellan ingen kolsyra, medium kolsyra och kraftig kolsyra på GROHE Blue Home. Nedan hittar du vårt urval av GROHE Blue Home paket, som inkluderar både kylare, armatur, CO2 flaskar och vattenfilter.

GROHE BLUE HOME

Med GROHE Blue Home har du alltid gott och filtrerat vatten direkt från kranen. Tråkigt kranvatten förvandlas snabbt till en uppfriskande njutning. Älskar du kolsyrat vatten? Det är inga problem. Du kan välja mellan inget bubbel, medium bubbel och kraftigt bubbel i GROHE Blue Home. Nedan hittar du vårt urval av kompletta GROHE Blue Home lösningar, inklusive kylare, vattenkran, CO2-startflaska och vattenfilter.

Totalt utrymmesbehov
50 x 20 x 45
(D x B x H)
El - krav
230 V 180
Watt

Den ultimata vattenupplevelsen med GROHE Blue Home

GROHE Blue Home är inte bara en vanlig kran, det är en innovativ vattenlösning. GROHE Blue Home kombinerar stil, funktionalitet och hälsa. Samtidigt har du alltid iskallt och mousserande vatten tillgängligt direkt från kranen.

Med GROHE Blue Home kan du välja vilken typ av GROHE Blue filter du vill ha till ditt vattensystem. Filtret ger inte bara en bättre smakupplevelse, utan förlänger också livslängden på din GROHE Blue Home-enhet och dim GROHE Blue-kran. På Watertrade erbjuder vi ett brett sortiment av GROHE Blue-filter och GROHE Blue-reservdelar, som hjälper dig att underhålla ditt GROHE Blue Home vattensystem på bästa möjliga sätt.

seemere

Förutom det innovativa GROHE Blue-filtret erbjuder vi även CO2-flaskor för GROHE Blue Home. Med vår CO2 kan du alltid tillsätta bubbel i ditt vatten enligt dina preferenser. Våra CO2-flaskor är enkla att byta ut och säkerställer att du alltid kan tillsätta läckert bubbel i ditt vatten.

GROHE Blue Home - design,
kvalitet och miljömedvetenhet

När du väljer GROHE Blue Home får du inte bara en fantastisk vattenupplevelse, utan också en elegant och funktionell design. GROHE är kända för att kombinera estetik med hållbarhet och GROHE Blue Home är inget undantag. Med sitt eleganta utseende och rena linjer passar det perfekt in i alla moderna köksmiljöer.

GROHE Blue Home är också ett bevis på GROHEs engagemang för hållbarhet och miljömedvetenhet. Genom att ha filtrerat vatten nära till hands behöver du inte längre köpa plastflaskor med vatten, vilket minskar avfall och CO2-utsläpp. Det är ett litet men viktigt sätt för dig att hjälpa till att skydda miljön och minska ditt koldioxidavtryck. Läs mer om våra hållbara initiativ på Watertrade här.

Vi erbjuder inte bara GROHE Blue Home, filter och CO2-flaskor, utan även ett brett utbud av reservdelar för att hålla din GROHE Blue Home-kylare i toppform. På Watertrade hjälper vi dig att hitta rätt produkter och delar till din GROHE Blue Home, så att du kan njuta av den fräschaste, svalaste och mest uppfriskande vattenupplevelsen i ditt hem.

seemere

Se sopsorteringssystem för GROHE Blue Home

Hos Watertrade hittar du ett brett utbud av smarta sopsorteringssystem som passar under diskbänken med ditt GROHE Blue Home-system. Kärlen är perfekta för källsortering eftersom de har utdrag och flera fack. Dessutom är utdragen utformade så att soptunnorna kan dras ut helt och stängas igen med en soft-close-effekt.

Kärlen är golvmonterade och indelade i fack, vilket gör dem mycket praktiska. Källsorteringssystemen gör det enklare att sortera avfall i en hektisk vardag. Det som gör dessa papperskorgar extra smarta är att deär gjorda för att passa i underskåpet, tillsammans med GROHE Blue Home- eller GROHE Blue Professional-system.

seemere

Filter för GROHE Blue Home

Hos Watertrade hittar du ett stort urval av GROHE vandfiltre, så att du kan få välsmakande och filtrerat vatten direkt från kranen.

Filtreringen sker på olika sätt beroende på vilket filter du väljer. Om du till exempel köper vårt GROHE Blue S-filter får du ett filter som tar bort bismaker, klor osv. från ditt dricksvatten, så att du istället kan njuta av välsmakande och rent vatten direkt från kranen. Dessutom har vi ett aktivt kolfilter, ett magnesium- och zinkfilter och vårt UltraSafe-filter som filtrerar upp till 99,99 % av bakterier, mikroplaster etc. från ditt vatten. Vi rekommenderar följande GROHE Blue-filter för GROHE Blue Home-installationer.

Ska du köpa GROHE Blue Home - eller GROHE Blue Professional systemet?

GROHE Blue Home och GROHE Blue Professional är båda innovativa vattensystem. Båda systemen ger dig möjlighet att få kallt, kolsyrat och filtrerat vatten direkt från kranen. Den största skillnaden mellan de två systemen är storleken och kapaciteten.

GROHE Blue Home är perfekt för den lilla familjen på 1–3 personer, med en kapacitet på 4 liter kylt och filtrerat vatten per timme. GROHE Blue Professional är för den stora familjen, kontoret etc. eftersom det har en kapacitet på 12 liter kallt vatten per timme.

När du väljer mellan GROHE Blue Home och GROHE Blue Professional är det därför viktigt att tänka på hur många personer som kommer att använda systemet. Vi rekommenderar därför GROHE Blue Professional om det är fler än tre personer som använder vattensystemet.

seemere

GROHE Blue Home CO2 startpaket

Ditt GROHE Blue Home-system behöver CO2 för att göra utsökt kolsyrat vatten direkt från kranen. Med det här startpaketet med 4-pack CO2 är du en bra bit på väg. Nedan kan du också se en video som illustrerar hur enkelt och smidigt det är att byta ut dina CO2-flaskor när det är dags - det kan inte bli enklare!

ELEGANTA GROHE BLUE-KRANAR

ELEGANTA GROHE BLUE-KRANAR

Om Watertrade

Watertrade grundades 2019 med viljan att erbjuda en grönare och mer användarvänlig vattenlösning för privat- och företagskunder i Norden. Våra medarbetare har mer än 20 års erfarenhet av att installera både GROHE Blue- och GROHE Red-system, så vi har sett och provat det mesta.

Därför är vi stolta över att känna till alla de små tips och tricks som bidrar till att vattensystemen installeras på det mest optimala sättet och tar upp så lite plats som möjligt i skåpen, oavsett om det är hemma eller på jobbet. Denna kunskap är baserad på mer än 500 installerade system i hela Danmark.

seemere

Inget konto? Skapa en här