Diverse

Visar 1-8 av 8 objekt

Här hittar du olika GROHE-tillbehör till dina GROHE Blue och GROHE Red system. Du hittar till exempel Quick fix Essence Eurosmart, BWT kannor, BWT AQA Drink, aquameter och mycket mer. På Watertrade är det vårt mål att vara din föredragna GROHE-återförsäljare. Vi är en E-märkt webshop. När du beställer från oss får du alltid dina varor inom 1-2 dagar. Dessutom erbjuder vi råd och vägledning för dina GROHE-produkter och service av dina system. Om du har några frågor om våra produkter, tjänster eller annat, vänligen kontakta oss på support@watertrade.se.

Köp alla GROHE-tillbehör här

Hos Watertrade kan du vara säker på att alltid hitta ett stort urval av GROHE-produkter till de bästa priserna. Detta gäller både om du letar efter en GROHE Red kran, produkter till GROHE Blue Pro eller bara reservdelar. Oavsett vad du letar efter kan du nästan vara säker på att hitta det här i butiken.

Vi strävar efter nöjda kunder och att alltid erbjuda det största urvalet av produkter till de bästa priserna. Därför erbjuder vi även alla våra kunder PriceRunners köpgaranti på deras produkter. Läs mer om villkoren för köpgarantin här.

Lär dig mer om Watertrade

Watertrade är fortfarande ett relativt nytt företag som etablerades 2020. Företaget grundades utifrån en lucka på marknaden för enkelt och smart utbyte av CO2-flaskor. Många privatpersoner och arbetsplatser har antingen en GROHE Blue, Quooker Cube eller sodastream, som naturligtvis kräver CO2 för att göra läckert mousserande vatten. Det fanns dock inget enkelt sätt för konsumenterna att återvinna sina gamla CO2-behållare.

Utifrån detta och en efterfrågan på kvalitetssäkrade GROHE-produkter etablerades Watertrade. Idag levererar Watertrade till Danmark, Sverige och Norge.