facebook-script
Visar 1-22 av 22 objekt

Bubbelvatten direkt från kranen – det låter nästan för bra för att vara sant. Ändå är det vad du kan få med en GROHE Blue-kran. Om du köper en GROHE Blue-kran behöver du inte längre släpa hem tungt kolsyrat vatten från affären och ha pant liggande i garderoben. Då kan du i stället fylla glaset med läckert kallt bubbelvatten, direkt från din GROHE Blue kran. Det kan inte bli lättare för att få bubbelvatten i kranen. 

GROHE Blue Duo Kran

Visar 1-22 av 22 objekt

Välj mellan GROHE Blue mono och duo kran

När du behöver en GROHE Blue kran kan du välja mellan en GROHE Blue Mono kran och en GROHE Blue Duo kran. När du väljer en GROHE Mono armatur får du en kran som endast har bubbelvatten funktion. Detta är smart för kontor där man även kan ha kranen fristående vid en vattenstation. Detta är förstås också en bra lösning för den som redan har en armatur i köket hemma som de gärna vill behålla. Om så är fallet kan du helt enkelt ställa in GROHE Blue Mono-kranen bredvid armaturen du har hemma.

Om du vill ha ett nytt kök och inte vill ha en kran till eller om du föredrar ett mer minimalistiskt utseende i köket, rekommenderar vi GROHE Blue Duo-kranen. Här får du allt i ett kit. Den fungerar med bubbelvatten och kan även användas som en vanlig kran. Om du föredrar att bara ha en kran i köket då är GROHE Blue Duo kranen för dig.

Skaffa GROHE Blue bubbelvatten kranen som passar köket

En GROHE Blue-kran är inte bara praktisk utan också snygg. GROHE har i lyckats skapa en vacker och enkel design som samtidigt lämnar utrymme för variation, så att du kan få en kran som faller just dig i smaken.

Du kan till exempel skapa det utseende du gillar bäst genom att välja mellan en kran med antingen en C-pip eller en L-pip. Vilken du gillar bäst beror naturligtvis på om du föredrar en mer rund och mjuk design, eller en kantig design med skarpare linjer. Dessutom kan du även välja om du vill ha en kran med förlängning, vilket kan vara en praktisk funktion när diskhon ska rengöras eller disken ska tas bort. Det är bara GROHE Blue Duo kranarna som har denna smarta funktion.

Sist men inte minst kan du välja material eller färg på din GROHE Blue kran. Välj mellan supersteel, en snygg mattgrå kran av stål, krom, som har en stilren och blank finish. Eller så kanske du föredrar polerad hård grafit som är helt mörkgrå. Detta kommer att passa perfekt in i ett industriellt New York-kök. Slutligen hittar du den vackra polerade Varma solnedgången. Detta är en kran med en elegant polerad bronsfinish.

Ta reda på mer om fördelarna med GROHE Blue kranen

Det finns många fördelar med att investera i en GROHE Blue kran och ha ett GROHE Blue Home-system installerat hemma eller ett GROHE Blue Pro-system på jobbet. GROHE blue är den bästa bubbelvatten kran.

En av fördelarna med att få ett GROHE Blue-system är att du kan hjälpa till att minska plastförbrukningen. Med en GROHE Blue-kran kommer många privata hem och arbetsplatser inte längre att köpa läsk. Detta kommer att spara mycket plast, men också pengar. På många arbetsplatser ser man också att en del av alla kaffekoppar byts ut mot glas färskt bubbelvatten om möjligheten finns. På så sätt kan arbetsplatsen inte bara spara pengar på kaffe, utan också ge sina anställda ett hälsosammare alternativ till koffeinhaltigt kaffe.

Köp också ett filter till din GROHE Blue kran. Du kan få vanliga GROHE-filter i vår butik, och du kan även få ett brett urval av BWT-vattenfilter från oss. Med ett vattenfilter slipper du bekämpningsmedel, klor och olika tungmetaller i vattnet. Det är både bra för hälsan och för smaken.

Köp CO2 till GROHE Blue kran

Naturligtvis krävs även CO2 när du köper en GROHE Blue kran. Vi erbjuder ett stort urval av CO2- flaskor i olika storlekar. Du hittar engångsflaskor, som är till för dig som bara behöver CO2 för ett enstaka event. Om du har en GROHE Blue kran måste du dock kontinuerligt använda ny CO2 när flaskan töms. För detta ändamål har vi på Watertrade skapat en fördelaktig CO2-flaskbytestjänst så du har alltid bubbelvatten i kranen. Med denna tjänst kan du enkelt beställa kolsyra påfyllning.

Allt du behöver göra för att använda vår bytestjänst är att köpa ett startpaket för CO2-flaskor. När dina startflaskor nästan är tomma beställer du CO2-flaskor för byte. I paketet med dina nya CO2-flaskor finns en retursedel. Nu är det bara att lägga dina tomma CO2-flaskor i paketet, klistra fast den förbetalda retursedeln på utsidan och lämna in den i din närmaste DHL-paketbutik.

Hitta alla reservdelar till GROHE Blue kran

Även om GROHE beslagen är gjorda i fantastisk kvalitet kan man inte utesluta olyckor; och du kan komma att behöva en reservdel till GROHE Blue kranen. Men misströsta inte. Du hittar alla reservdelar du behöver i vår webshop. Om du är osäker på exakt vilken reservdel du behöver, vilken GROHE Blue kran som passar dina behov bäst eller något annat, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

Våra produktexperter är alltid redo att svara på alla förfrågningar och frågor. Du kan mejla till support@watertrade.se. Vi svarar på alla förfrågningar inom 12-24 timmar.

Inget konto? Skapa en här