facebook-script

Sensia Arena

Visar 1-18 av 18 objekt

Hitta alla tillbehör till GROHE Sensia Arena duschtoalett på den här sidan. Hos Watertrade kan du hitta alla reservdelar du behöver till toaletten GROHE Sensia Arena. Allt från luftfilter, avkalkning, toalettstol, fjärrkontroll och mycket mer. Det finns många fördelar med att ersätta den vanliga toalettstolen med Sensia Arena. Du kan läsa mer om dem längre ner på sidan. Har du frågor om produkterna, kontakta oss på support@watertrade.se .

Rengör GROHE Sensia Arena WC

Om du har valt att ha en GROHE Sensia Arena toalett installerad hemma för att optimera hygienen i badrummet, då vet du att det finns många tillbehör till den smarta duschtoaletten. För att uppnå bästa hygien och upplevelse har toaletten GROHE Sensia Arena flera smarta funktioner. För att toaletten och alla delar ska uppnå längsta möjliga livslängd är det viktigt att avkalka toaletten regelbundet. Som tur är har vi ett stort urval av rengöringsprodukter för GROHE Sensia Arena. Köp t.ex. vårt smarta GROHE Sensia Arena avkalkningsset. Setet innehåller:

Köp tillbehör till GROHE Sensia Arena

Den smarta GROHE Sensia Arena består av flera delar. Även om toaletten till präglas av den goda tyska kvaliteten från GROHE så händer det att en reservdel måste bytas ut då och då. Som tur är behöver det inte vara svårt och med vårt stora utbud av reservdelar och snabba leveranser blir det både enkelt och snabbt.

De många funktionerna som toaletten GROHE Sensia Arena erbjuder kräver naturligtvis också många olika delar. På Watertrade strävar vi efter att alltid ha alla delar i lager. I butiken hittar du allt från WC-bräda, monteringssats för autospolning och mycket mer. När du beställer delar till din GROHE Sensia Arena WC från Watertrade behöver du inte vänta länge innan du får varorna. Beställer du innan kl. 12 idag får du dina varor redan imorgon.

Hitta ett stort urval av GROHE-produkter

På Watertrade säljer vi inte bara delar till GROHE Sensia Arena. Vi säljer även ett brett urval av andra GROHE-produkter. Du hittar allt till GROHE Blue här i butiken. Köp både GROHE Blue-reservdelar, kranar och CO2-flaskor till din GROHE Blue-kran.

Har du en GROHE Red kran kan du här även köpa olika reservdelar till den. Vi ser alltid till att lagret är fyllt med delar och tillbehör till de populära GROHE-produkterna. Om du letar efter något specifikt på denna sida som du inte kan hitta, kontakta vår kundtjänst på support@watertrade.se. Vi svarar på alla förfrågningar inom 12-24 timmar.

Inget konto? Skapa en här