facebook-script

Engångsflaska

Visar 1-1 av 1 objekt

Om du behöver använda lite CO2, men inte behöver kunna fylla på flaskorna, kan du köpa CO2-flaska från Watertrade. Det kan t.ex. vara att du har en fest och har hyrt ett fatölssystem som du behöver CO2-patroner till. Till skillnad från kolsyrepatronerna som vi använder för vår bytestjänst är våra engångsflaskor inte återanvändbara. De kan helt enkelt slängas tillsammans med ditt sorterade avfall efter användning. Köp CO2 engångsflaska 1100 g eller CO2 engångsflaska 850 g här.

1200 gram

Visar 1-1 av 1 objekt

Läs mer om när du ska använda CO2 engångsflaskor

Om du har en Sodastream-, Quooker- eller GROHE Blue-kran behöver du förmodligen köpa CO2-flaskor och patroner som kan bytas ut. För speciella tillfällen kan du dock behöva engångs CO2-flaskor som inte kan bytas ut mot nya flaskor i efterhand.

Det kan t.ex. vara att du har hyrt ett fatölssystem för ett festligt tillfälle. Om du har det behöver du förstås kolsyra för att göra det perfekta fatölet. När du bara behöver använda CO2-flaskorna för speciella tillfällen rekommenderar vi därför att du köper våra engångs CO2-flaskor. Då kan du enkelt slänga flaskorna efter användning. Du behöver också CO2-flaskor för hembryggning av öl.

Engångsflaskorna används ofta tillsammans med andra märken av vattensystem, till exempel Zegowater, Borg och Overstrøm samt Taurus-system. Det beror mycket på regulatorn på systemet. Regulatorn går såklart även att byta så man kan använda påfyllningsbara flaskor.

Använd CO2-flaskor för att justera PH-värdet i akvariet

Har du fiskar i ett akvarium? Fiskar är faktiskt otroligt känsliga för vattnets pH-värde (balans mellan syror och baser). För att göra akvariet lite livligare och ge fiskens hem lite identitet är akvarieväxter en riktigt bra och mysig lösning. Men växter, även under vattnet, lever på CO2, som är en syra som gör vattnet mer alkaliskt. Olika fiskarter trivs i olika klimat, men generellt är man på den säkra sidan med ett pH-värde mellan 5,5 och 8.

Vatten är för fisken vad luft är för oss. Föreställ dig att luften är sur eller dålig. Om ditt akvarievatten blivit för alkaliskt kan du justera ned dess pH-värde genom att tillsätta kolsyra från din CO2-engångsflaska, vilket är en extremt ekonomisk lösning som är helt ofarlig för fisken. Många tror felaktigt att du på detta sätt kommer att förvandla akvarievattnet till kolsyrat vatten, men vattnet måste vara under tryck (som i en kolsyremaskin eller i ett GROHE-vattensystem) innan det kan absorbera CO2. Använd vår kolsyra för att undvika trötta och lata eller till och med vilda och oberäkneliga fiskar som inte trivs i fel akvarieklimat.

Undvik avslagen hembryggning med våra CO2-flaskor

När du föreställer dig en god öl föreställer du dig förmodligen en öl som är rund och mjuk i smaken, med uppfriskande kolsyra i. Oavsett hur läcker och mjuk smaken är så är den nästan odrickbar om den är avslagen och inte innehåller kolsyra. Därför är det såklart viktigt att beställa hem CO2-flaskor om du ska börja göra hembryggt öl. När du har skött om din hembryggare i månader är det såklart viktigt att köpa CO2 av rätt kvalitet. Du kan vara säker på du hittar pricken över i:et i hembryggningen när du köper CO2-flaskor från Watertrade.

Lär dig mer om Watertrade

Watertrade grundades på att vi upptäckte att det fanns en enorm efterfrågan på koldioxid i form av CO2-flaskor i Norden. Baserat på denna upptäckt valde vi att utveckla vår egen CO2-patron. Idag levererar vi till Danmark, Sverige, Norge och Finland. Vi strävar efter att briljera med fantastisk kundservice och knivskarpa priser.

Våra CO2-flaskor kan användas för många olika ändamål. Vi erbjuder allt från engångs CO2-flaskor för fatölssystem till kolsyra påfyllning för de med sodastream, GROHE Blue-system eller Quooker.

Vilka är Watertrades kunder?

Vi upplever också en stor efterfrågan på kolsyra i matsalar, företag, kommuner och andra ställen som vill bjuda sina anställda på kolsyrad dryck på kran. Vi vill ge våra kunder möjligheten att beställa precis den mängd koldioxid de behöver. Det är därför som vi har ett brett urval av CO2-flaskor och CO2-patroner i olika storlekar, såväl som påfyllningsbara flaskor och engångsflaskor.

På Watertrade framhåller vi att våra kunder enkelt och snabbt kan beställa en CO2-patron, och att du enkelt kan lämna tillbaka dina tomma CO2-patroner för påfyllning. Som en av de enda i Norden levererar Watertrade CO2 från nästa dag och samtidigt har vi ett otroligt användarvänligt retursystem. Om du skulle ha några frågor om våra produkter finns vi tillgängliga på chatten alla vardagar mellan 09:00 och 16:00. Annars är du alltid välkommen att kontakta oss genom att skicka ett mejl till support@watertrade.se. Vi svarar alltid inom 12-24 timmar.

Inget konto? Skapa en här