facebook-script
Visar 1-11 av 11 objekt

På denna sida hittar du vårt utbud av kolsyrepatroner. Kolsyrepatroner är essentiella för att kunna göra bubbelvatten hemma eller för att kunna tillsätta kolsyra i dina drycker. Vi erbjuder olika storlekar och märken av kolsyrepatroner så att du kan hitta den som passar bäst för dina behov. Alla våra kolsyrepatroner är av hög kvalitet och garanterar den bästa kolsyreupplevelsen. Vi har även tillbehör till kolsyrepatroner, såsom adaptere och slangar, som kan göra det lättare att använda dina patroner.

Startpaket

Visar 1-11 av 11 objekt

CO2 patroner

Visar 1-11 av 11 objekt

Kolsyrepatron Refill

Visar 1-11 av 11 objekt

CO2 flaskor

Visar 1-11 av 11 objekt

Engångsflaska

Visar 1-11 av 11 objekt

Köp enkelt påfyllning av din CO2-flaska eller kolsyrepatron online

Hos Watertrade kan du alltid få en CO2-behållare till ett bra pris. Alla CO2-behållare och tillbehör finns i lager och vi kan skräddarsy det mest fördelaktiga paketet för dig. En CO2-flaska kan användas för att göra kolsyrat vatten, inklusive läsk eller bubbelvatten. Vi kan till exempel rekommendera vår CO2-flaska på 2 kg eftersom du får mest valuta för pengarna med den behållaren.

Med en CO2-flaska på 2 kg kan du enkelt och snabbt fylla på din CO2-flaska eller kolsyrepatron. Du behöver alltså inte köpa en ny behållare, utan bara skicka den till oss så tar vi hand om återfyllningen.

Hos Watertrade hittar du många olika CO2-behållare, flaskor och kolsyrepatroner som kan fyllas på, vilket kan göras enkelt och snabbt. Ta en titt här på sidan och se en av våra många varianter av CO2-behållare, inklusive vår populära CO2-flaska på 2 kg.

Köp CO2-flaska online upp till 2 kg hos Watertrade

Hos Watertrade har vi många års erfarenhet av vattenlösningar för både privatpersoner och kontor. Är du trött på en liten kolsyrepatron till din vattenkylare? Då har du kommit till rätt ställe. Du kan enkelt hitta en CO2-flaska till ett bra pris och som varar länge. Vår CO2-flaska på 2 kg har lång hållbarhet, och du kan därför ha glädje av CO2 flaskan under lång tid.

Hos Watertrade kan vi lösa ditt problem och du kan spara tid och pengar. Du kan hitta en CO2-flaska på 2 kg som passar dina specifika behov, du hittar dem i vår webbshop. Vi är alltid redo att hjälpa dig, så tveka inte att kontakta oss. Du kan ringa oss eller chatta direkt med oss på vår webbshop.

Erfarenhet och kunskap om CO2-behållare, flaskor och kolsyrepatroner

Hos Watertrade har vi god erfarenhet och bred kunskap om CO2-flaskor och utbyte av GROHE kolsyrepatroner, vilket innebär att vi vill veta vad du behöver i din specifika situation. Det innebär också att vi har valt ut de bästa CO2-behållarna för dig, t.ex. vår CO2-flaska på 2 kg, så att du kan vara säker på att du bara får de bästa produkterna.

Dessa fakta gör att vi kan vägleda dig till rätt CO2-flaska på 2 kg. Vi hjälper dig utifrån dina krav på en CO2-flaska och vi fokuserar på dina behov och önskemål. Med vår erfarenhet vet vi också vilken investering du bör göra för att få det önskade resultatet.

Kolsyrepatroner – CO2 online av hög kvalitet

Är du förtjust i bubbelvatten? Då är du inte ensam! Ett kallt och läckert glas bubbelvatten är en av de bästa smakupplevelserna under varma dagar eller efter en lång arbetsdag. Och eftersom vi behöver dricka så mycket vätska varje dag för att hålla våra kroppar friska och hydrerade, varför inte unna oss den bästa dryckesupplevelsen?

Med vår kolsyrepatron kan du göra ditt helt eget bubbelvatten hemma i ditt eget kök. Vår GROHE Blue-kolsyra kan ställas in på lätt eller kraftig bubblighet beroende på hur bubbligt du vill ha ditt vatten. Glöm inte att köpa vårt GROHE vattenfilter för läckert rent och filtrerat dricksvatten.

Så luta dig tillbaka och njut av smaken av läckert, bubbligt och välsmakande vatten direkt från kranen. Den bästa CO2 online till det bästa priset - det blir inte bättre än så!

Köp CO2 online och bidra till miljön med våra kolsyrepatroner

Hos Watertrade strävar vi efter att skydda klimatet och bidra till en bättre miljö. Därför har vi skapat ett smart, effektivt och miljövänligt retursystem. Här kan du inte bara spara pengar och få nya GROHE Blue-kolsyrepatroner utan också bidra till att skona miljön genom att återanvända CO2-behållarna.

Du skickar helt enkelt in dina tomma CO2-flaskor till oss, så fyller vi dem och skickar tillbaka dem till dig. Du betalar alltså inte för nya flaskor, utan bara för innehållet. Med andra ord skonar du både miljön och din plånbok. När du köper din CO2 online kommer flaskorna direkt till dig så att du inte behöver vara utan ditt bubbelvatten längre än nödvändigt. Med vår GROHE-kolsyrepatron är det lätt att njuta av läckert, välsmakande bubbelvatten samtidigt som du gör något bra för miljön.

Därför bör du unna smaklökarna vår CO2-flaska

Letar du efter en snabb lösning för CO2 online, men vet att du inte kommer att behöva fylla på senare? Då kanske det inte är meningsfullt för dig att betala pant för våra utbytbara CO2-flaskor.

Istället kan du använda våra engångs-CO2-flaskor där kolsyran alltid är billig, och du betalar minimalt för själva flaskan. Flaskan kan inte återanvändas och kan kastas i ditt sorterade avfall.

När ska jag använda engångs kolsyrepatron

Om du bara behöver CO2 för en speciell händelse och inte använder det i vardagen kan det vara en idé att använda en engångsflaska. Det kan till exempel vara om du ska fira födelsedag och behöver kolsyra till ett fatölssystem, eller kanske experimenterar du med hemmabryggning och vet ännu inte om det är något du kommer att fortsätta med i framtiden.

Vår engångsflaska är därför avsedd för dig som vill prova vår GROHE Blue-kolsyra en enda gång i samband med en speciell händelse. Om du vill fortsätta med din GROHE-kolsyrepatron efteråt använder du helt enkelt de medföljande returblanketterna. Det blir inte enklare och smidigare att beställa CO2 online!

Fullända din smakupplevelse med våra CO2-flaskor

Med Watertrades kolsyrepatron från GROHE och GROHE-vattenfilter kan du effektivt säkerställa att både du och din familj får 100 % rent och välsmakande dricksvatten. Köp vattenfilter och CO2 online hos Watertrade.

Om du köper vårt filter tillsammans med din GROHE Blue-kolsyra får du alltså två fördelar i ett och kan njuta av läckert bubbelvatten som är fritt från skadliga ämnen eftersom det har filtrerats ordentligt.

Samtidigt filtreras kalken bort, vilket är den stora boven när det gäller kalkavlagringar på dina glas. Du kan därför diska dina glas för hand med gott samvete utan att behöva oroa dig för fula, fläckiga vita avlagringar från överflödig kalk.

Har du frågor om våra CO2-flaskor?

Hos Watertrade är nöjda kunder vår första prioritet. Du är därför mer än välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra CO2-flaskor eller andra produkter i vår webbshop. Det kan vara frågor om några av de många reservdelar vi säljer i butiken.

Vi finns tillgängliga på chatten alla vardagar mellan 09:00 och 16:00 och du är också välkommen att ringa till oss. Vi gör vårt bästa för att ge dig bästa möjliga rådgivning så att du får den lösning som bäst passar dina behov. Vi tar också gärna emot feedback och förslag på förbättringar. Vi vill alltid veta hur vi kan bli bättre.

Om Watertrade

Watertrade startades för att möta den stora efterfrågan på kolsyra i de nordiska länderna. Vi levererar till hela Norden och vårt primära fokus är god service och konkurrenskraftiga priser.

Våra inköpare ser till att alla våra produkter i grund och botten kan köpas inom EU och att vi alltid är konkurrenskraftiga när det gäller priser. Våra CO2-flaskor kan bytas ut, vilket gör att du kan bidra till en bättre miljö. Du kan läsa mer om vår utbytesprogram för CO2-flaskor här på sidan.

Vi vill ge våra kunder möjligheten att beställa exakt den mängd CO2 online som de behöver. Därför har vi skapat utbytesprogrammet som fokuserar både på miljön och våra kunders önskemål.

Hos Watertrade är det viktigt för oss att våra kunder enkelt och snabbt kan beställa CO2-flaskor och att det är enkelt och smidigt att returnera tomma flaskor för påfyllning. Som en av få i Norden levererar Watertrade CO2 från dag till dag och har ett mycket användarvänligt retursystem.

Inget konto? Skapa en här