facebook-script

Watertrade grundades 2019 med syftet att erbjuda en grönare och mer användarvänlig vattenlösning till privatpersoner och företagskunder i Norden. Vårt team har över 20 års erfarenhet av att installera både GROHE Blue- och GROHE Red-system, vilket gör att vi har omfattande kunskap och erfarenhet.

Med fokus på service av högsta grad!

Vi förstår att du och de flesta av våra kunder förmodligen inte är experter på vattensystem. Därför har vi gjort det till vår främsta uppgift att guida och vägleda våra kunder i just detta. Det gäller oavsett om du ska köpa en helt ny GROHE Blue Professional-anläggning, letar efter rätt GROHE Red-reservdel eller något helt annat.

På Watertrade har vi satsat på att erbjuda en god och kvalificerad service med konkurrenskraftiga priser, snabb leverans samt hjälp med installation och service av GROHE-anläggningar till våra kunder.

Återanvändning och hållbarhet

Vi anser att Watertrades vattensystem är ett stort steg i rätt riktning för att minska eller stoppa produktionen av engångsvattenflaskor. Med en GROHE Blue-anläggning hemma eller på arbetsplatsen kan du spara mycket plast genom att få kolsyrat vatten direkt från kranen istället för att köpa kolsyrat vatten och läsk på flaska.

Samtidigt lägger vi stor vikt vid återanvändning. Därför har vi skapat ett smart och enkelt utbytessystem för CO2-flaskor. På så sätt återanvänds CO2-flaskorna. Utöver att detta bidrar till ökad hållbarhet, sparar våra kunder också pengar eftersom de inte betalar för själva flaskan när den återanvänds.

Vi ser också till att GROHE-filter, kranar osv. återanvänds. Du kan läsa mer om våra hållbara åtgärder på Watertrades hållbarhetssida här.

Tillsammans kan vi förhoppningsvis främja den gröna omställningen och ta ansvar för våra konsumtionsvanor.

Vi ser fram emot att behandla din beställning! Om du har några frågor eller feedback angående vår webbplats, produkter eller tjänster finns vi tillgängliga i chatten

-Team Watertrade ApS

Inget konto? Skapa en här