GROHE Blue Pure

Visar 1-2 av 2 objekt

GROHE Blue Pure är för dig som vill förvandla ditt kranvatten till läckert filtrerat kranvatten. Den kommer med ett GROHE Blue aktivt kolfilter som ger vattnet en helt oöverträffad smak. Det går givetvis att växla mellan vanligt kranvatten och det filtrerade vattnet så att du kan använda vanligt kranvatten till din disk. Inne i kranen finns separata vattengångar för filtrerat och ofiltrerat vatten. Du kan använda alla våra GROHE Blue-filter till kranen.

Köp GROHE Blue Pure startset

På Watertrade har vi ett enormt urval av GROHE-produkter så att du kan få utsökt filtrerat kranvatten direkt från kranen. Vårt GROHE Blue Pure startset är till för dig som föredrar vatten med en ren och naturlig smak. Med GROHE’s helt unika filterteknik försvinner alla dåliga ämnen från vattnet, vilket både ger vattnet en dålig smak, men de kan också vara farliga att konsumera.

När du köper GROHE Blue Pure från Watertrade får du även ett GROHE Blue-filter med en kapacitet på 3 000 l med i köpet. När filtret är slut kan du enkelt köpa ett nytt filter i vår butik. En timer indikerar när filtret är slut. Vi levererar inom 1-2 dagar.

Skaffa billiga reservdelar till GROHE Blue Pure

Letar du efter reservdelar till GROHE Blue Pure? Då har du hittat rätt. På Watertrade levererar vi alla typer av reservdelar till GROHE Blue.

Du får också ett bra urval av rengöringsprodukter till GROHE Blue, inklusive rengöringspatroner för att hålla GROHE-filtret rent, samt GROHE Clean-tvättmedel för att hålla GROHE-kranen ren och kalkfri. Du kan också hitta ett brett utbud av CO2-regulatorer och diverse andra tillbehör till GROHE Blue. Med det stora utbudet i vår butik hittar du precis allt du behöver. Samtidigt erbjuder vi PriceRunners köpgaranti på alla köp upp till SEK 50.000. Läs mer om köpgarantin i våra Köpvillkor.