facebook-script
Visar 1-20 av 20 objekt

GROHE Blue Pure är för dig som vill förvandla ditt kranvatten till läckert filtrerat kranvatten. Den kommer med ett GROHE Blue aktivt kolfilter som ger vattnet en helt oöverträffad smak. Det går givetvis att växla mellan vanligt kranvatten och det filtrerade vattnet så att du kan använda vanligt kranvatten till din disk. Inne i kranen finns separata vattengångar för filtrerat och ofiltrerat vatten. Du kan använda alla våra GROHE Blue-filter till kranen.

GROHE Blue Pure filter

Visar 1-20 av 20 objekt

Komplette sæt

Visar 1-20 av 20 objekt

Köp GROHE Blue Pure startset

På Watertrade har vi ett enormt urval av GROHE-produkter så att du kan få utsökt filtrerat kranvatten direkt från kranen. Vårt GROHE Blue Pure startset är till för dig som föredrar vatten med en ren och naturlig smak. Med GROHE’s helt unika filterteknik försvinner alla dåliga ämnen från vattnet, vilket både ger vattnet en dålig smak, men de kan också vara farliga att konsumera.

När du köper GROHE Blue Pure från Watertrade får du även ett GROHE Blue-filter med en kapacitet på 3 000 l med i köpet. När filtret är slut kan du enkelt köpa ett nytt filter i vår butik. En timer indikerar när filtret är slut. Vi levererar inom 1-2 dagar.

Få rent vatten direkt från kranen med GROHE Blue Pure

GROHE Blue Pure är en innovativ och banbrytande produktkategori som ger dig möjlighet att njuta av rent och friskt vatten direkt från kranen. Denna avancerade teknologi gör det enkelt att filtrera och förbättra vattenkvaliteten i ditt hem, så du kan undvika besväret med att köpa flaskor eller filtrera vattnet manuellt.

Med GROHE Blue Pure kan du få tillgång till rent vatten direkt och det bästa av allt är att det smakar underbart. GROHE Blue Pure är en del av GROHE:s omfattande sortiment av högteknologiska armaturer. Med deras långa historia och innovativa tillvägagångssätt för design och teknologi är GROHE känt för att leverera produkter av hög kvalitet som är lätta att använda och ger en bra användarupplevelse. GROHE Blue Pure är inget undantag och denna produktkategori är designad för att göra ditt liv enklare och mer bekvämt.

Spara tid och pengar med GROHE Blue Pure

GROHE är känt för att leverera produkter av hög kvalitet som gör ditt liv enklare och mer bekvämt. I köket erbjuder GROHE flera innovativa produkter som kan hjälpa dig att spara tid och pengar. Ett exempel på detta är GROHE Blue Pure, en produktkategori som filtrerar och förbättrar vattenkvaliteten direkt från kranen, så du kan njuta av rent och friskt vatten direkt.

Med GROHE Blue Pure behöver du inte längre köpa dyra vattenflaskor. En annan produktkategori från GROHE som kan hjälpa dig att spara tid i köket är GROHE Red. Med en GROHE Red kran kan du få tillgång till kokande vatten direkt från kranen, så du kan tillaga mat och drycker snabbare och mer effektivt. Detta kan också vara fördelaktigt när du behöver sterilisera redskap eller kastruller och stekpannor. Sammanfattningsvis erbjuder GROHE flera innovativa produkter för köket som kan hjälpa dig att spara tid och pengar. Från GROHE Blue Pure till GROHE Red och GROHE Blue Home, GROHE Blue Pro, har GROHE skapat en bred variation av produkter som är designade för att göra ditt kök mer effektivt och praktiskt.

Skaffa billiga reservdelar till GROHE Blue Pure

Letar du efter reservdelar till GROHE Blue Pure? Då har du hittat rätt. På Watertrade levererar vi alla typer av reservdelar till GROHE Blue.

Du får också ett bra urval av rengöringsprodukter till GROHE Blue, inklusive rengöringspatroner för att hålla GROHE-filtret rent, samt GROHE Clean-tvättmedel för att hålla GROHE-kranen ren och kalkfri. Du kan också hitta ett brett utbud av CO2-regulatorer och diverse andra tillbehör till GROHE Blue. Med det stora utbudet i vår butik hittar du precis allt du behöver. Samtidigt erbjuder vi PriceRunners köpgaranti på alla köp upp till SEK 50.000. Läs mer om köpgarantin i våra Köpvillkor.

Inget konto? Skapa en här